top of page

Behandlinger

Fysiurgisk briksmassage

Fysiurgisk massage er en massageform, der har til formål at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for belastningsskader, og smerter i muskler og omkring led.

Med dybdegående massage øges blodcirkulationen, så kredsløbet arbejder bedre, og ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne.

Fysiurgisk massage får musklerne til at slappe af.

De bliver bløde og smidige, så der opstår en større bevægelighed i muskler og led.Fysiurgisk massage er en effektiv terapi som giver sundhed og velvære. Fysiurgisk massage er også medvirkende til at kroppen udskiller endorfiner – kroppens eget lykkehormon. Det betyder, at du får mere overskud, så du kan møde en travl hverdag med ny energi.Vi udfører flere slags massagetyper på klinikken, blandt andet briksmassage, der er særlig velegenet ved behandlinger af:–

Nakke og skulder– Ryg-Lænd– Arme & Ben.

Klinikken tager imod.

Kontant & Mobilepay 

Fysiurgisk stolemassage

Stolemassage foretrækkes af flere der har en travl hverdag, Nogle har vanskeligt ved at afse en hel time til et besøg i klinikken – de skal måske nå at handle ind og hente børn i institutionen før de lukker. For dem er stolemassage et godt alternativ til de andre massageformer vi tilbyder. Som navnet antyder er det en form for massage, hvor man sidder i en stol frem for f.eks. at ligge på en briks. Massagen gives siddende i en specialdesignet stol, og massagen gives uden på tøjet. Det foregår derfor også uden brug af massageolier. En behandling varer typisk omkring 20 minutter.Stolemassage er en speciel type massage af hoved, nakke, arme, skuldre og ryg.

Massagen foregår igennem tøjet, og klienten sidder på en massagestol, hvor det er muligt både at sidde afslappet foroverbøjet og støttet. Klienten sidder i en position så massøren har gode arbejdsbetingelser, for at massere de relevante muskelgrupper.Stolemassage anvendes både som forebyggende behandling, og til personer, som har smerter i nakke, skuldre og ryg.Kontakt mig i dag

Hvis du er interesseret i stolemassage til dig selv eller din virksomhed, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere.

bottom of page